dinsdag 17 september 2013

RECEPT | PIZZABROODJE


Ik weet het: het is geen hoogstaand recept, maar lekker is het wel! Ik had dit pizzabroodje als lunch en dit was echt een van mn lekkerste lunches sinds tijden :D. Tijd om jullie te vertellen hoe je deze simpele lunch maakt

Wat heb je nodig?
- 1 wit bolletje (of bruin als je gezonder wilt doen)
- 2 eetlepels pastasaus
- 1 plakje wijncervelaat
- wat geraspte kaas

Hoe maak je het?
Zet je tosti-ijzer aan en snijd twee stukken bakpapier af die groot genoeg zijn om boven en onder een opengesneden bolletje te passen. Een grillijzer werkt hiervoor het beste. Snijd je bolletje open en besmeer deze met de pastasaus. Strooi er wat geraspte kaas over en leg daarbovenop stukjes wijncervelaat. Je kan er eventueel ook nog wat bieslook overheen doen. Doe je tosti-ijzer open, leg er een stuk bakpapier op, daarna je broodje en daarna nog een stuk bakpapier. Zo kan je je pizzabroodje bakken met het tosti-ijzer dicht en hoef je het apparaat ook niet schoon te maken, ideaal! Laat je pizzabroodje ongeveer 5 minuten grillen. Daarna kan je het ijzer weer open doen en het bovenste stuk bakpapier weghalen. Laat je broodje nog even goed bakken voordat je hem gaat eten. Natuurlijk kan het per ijzer verschillen wanneer je broodje klaar is, dus houd daar rekening mee :).

Enjoy!

Follow my blog with Bloglovin

4 opmerkingen:

  1. Wauw dit ziet er echt heel erg lekker uit! Moet ik ook maar een keer gaan proberen! :)

    Liefs, Marijke.
    http://marykejane.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Marijke, bedankt voor je reactie! Ik ben benieuwd naar jouw versie van het pizzabroodje, laat je het me even weten als je m hebt gemaakt?

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...